Hoe duurzaam is de mode- industrie?

Jaren geleden dachten we bij het woord duurzaam aan zaken zoals energie, water en afval. Hoe kunnen we al deze grondstoffen besparen? Enig idee welke recyclemethode het beste is? Maar nu verlegt dit woord zijn grenzen. Steeds meer bedrijven onderzoeken hoe zij maatschappelijk verantwoord kunnen ondernemen. Of het nu je lokale groenteboer is of juist de grootste modeketens. Het belang van duurzaam ondernemen is eindelijk gezien. Deze week leg ik dus de focus op iets waar mijn hart sneller van gaat kloppen. Duurzame trends in de modebranche.

Lees meer »

Monday

We werken samen met Monday.com om de organisatie met de Gemeenten goed te doen verlopen. Vandaag contact gehad Monday.com in Tel Aviv, zij zijn net zo enthousiast als wij en gaan zij gaan ons ondersteunen!

Lees meer »

Test persoon

Mijn 5-jarige zoon is (uiteraard) testpersoon, hij is al helemaal verliefd op UPCY, en hij ziet zelf ook overal upcycling-mogelijkheden. Hier maakt hij van zijn te klein geworden pyjama met Lightning McQueen een knutselproject voor oma :) 

Lees meer »

Patent pending

De eerste contacten zijn gelegd voor een trademarkregistratie, een combinatie van beeld- en woordmerk

Lees meer »

24 juni National Upcyclingday

24 juni is het Nationale Upcycling Dag. Of je nu kiest voor recyclen, upcyclen of hergebruiken, kom in contact met je creatieve kant door iets ouds om te toveren in iets fris, nieuws, functioneels en moois. Consume less, create more!

Lees meer »