Upcycling Day TM on ystävällinen päivä, jolloin ihmiset tuovat esineensä kadulle.
Halukkaat voivat noutaa ne maksutta.

Oletko sinä joku, joka pursuaa energiaa ja optimismia? Uskotko meidän laillamme yhteisön voimaan ja pieniin tekoihin, joilla voidaan saada aikaan suuria muutoksia? Sykkikö sydämesi nopeammin ajatuksesta, että muuttaisit kadun, naapuruston, kylän tai kaupungin paikaksi, jossa ilmaiset esineet saavat toisen elämän? Sitten olet juuri se henkilö, jota etsimme!

Yhdessä varmistamme, että pystyt järjestämään onnistuneen Upcyclingdayn ja saamme asiat vauhdilla käyntiin. Meillä on sinulle markkinointimateriaalia ja järjestelypaketti. Ja paljon ideoita, joiden avulla päivästä voi tehdä vieläkin hauskempi. Meillä on myös opetuspaketti lapsille.

Yhdistetään voimamme tehdäksemme jotain hyvää naapurustolle ja vähentääksemme jätettä!

Hollanniksi, voimme tarjota sen omalla kielelläsi.

hyväksi ympäristölle

hyvä lompakolle

opettavainen lapsille

se edistää sosiaalista yhteenkuuluvuutta

inspiroiva ja luova

rue de l'environnementin sakko

Käytä paikanninta löytääksesi kaikki tavarasi

Upcycling on parempi kuin kierrätys!

Miten Upcyclingday-konsepti on erilainen?

Upcyclingdayssä on kyse tavaroiden jakamisesta ja uudelleenkäytöstä myymättä niitä. Tämä tekee Upcyclingdaysta hyvin erilaisen kuin tavallinen autotallimyynti tai mattotori. Se saattaa tuntua pieneltä vivahteelta, mutta todellisuudessa sillä on suuri merkitys. Annan esimerkin omasta elämästäni.

Vanhukset

Vanhempani, jotka ovat läpikotaisin baby boomereita, asuvat tilavassa talossa, eikä heillä onneksi ole taloudellisia huolia. Ajatus koko päivän viettämisestä tavaroiden myynnissä ei kuitenkaan houkuttele heitä lainkaan. Ja rehellisesti sanottuna, kuka voi syyttää heitä? He rakastavat toisten auttamista ja ympäristöstä huolehtimista. Upcyclingday sopii täydellisesti heidän arvoihinsa. He rakastavat ajatusta siitä, että he voivat jättää tavaransa aamulla talon ulkopuolelle ja viedä päivän päätteeksi jäljelle jääneet tavarat sisälle.

Lapset

Upcyclingday ei ole vain hyväksi ympäristölle, vaan se on myös hauskaa lapsille, jotka voivat selata esineitä, löytää piilotettuja aarteita ja oppia leikkimielisesti kestävästä kehityksestä. Lisäksi tapahtuma auttaa torjumaan köyhyyttä, sillä vähävaraiset ihmiset voivat löytää ilmaisia esineitä, jotka he voivat käyttää hyödyksi. Tilanne on molemmille osapuolille edullinen.

Se on jakamisen, auttamisen, oppimisen ja planeettamme suojelemisen juhla, joka on kääritty hauskoihin löytöihin. Ja kaikki tämä kuluttamatta penniäkään.

Rekisteröity tavaramerkki: 018722448

Paquet marketing et organisation

Meillä on markkinointi- ja organisaatiotoimenpiteiden paketti, jota voidaan käyttää uudelleen ja parantaa jatkuvasti. Tulevaisuudessa markkinointipaketti koostuu uudelleenkäytettävistä julisteista ja kylteistä, ja organisatorinen paketti sisältää täydellisen etenemissuunnitelman, jossa on kaikki tarvittava viestintä. Ajattele viestintää asukkaille, kouluille, pääkirjoituksia, sosiaalisen median välineitä jne.

Lähetä meille sähköpostia saadaksesi tämän julisteen korkean resoluution.

Youtube-esimerkki

Koulutuspaketti lapsille ja opettajille kierrätyksestä

Instagram-esimerkki

Yksi päivä

Eräänä aurinkoisena päivänä Eibelstadtissa lähdimme odottamattomaan seikkailuun etsimään eBaysta löytämiämme CD-näytteitä. Ystävällinen myyjä kertoi kylän erityisestä tapahtumasta: Upcyclingdaysta. "Katsokaa myös naapurissa", hän kertoi meille, "siellä on ihania ilmaisia tavaroita!".

Tästä uudesta käsitteestä rohkaistuneina seurasimme hänen ohjeitaan ja huomasimme pian, että koko kylä oli muuttunut uudelleenkäytettyjen tavaroiden aarreaittaan. Mielenkiintoisia löytöjä oli kaikkialla, minne katsoimme. Lähdimme kotiin löytöjä täynnä oleva farmariauto mukanamme.

Illalla palasin kylään. Eräällä ystävällisellä vanhuksella oli vielä painavia vanhoja puutynnyreitä, joista he halusivat päästä eroon. Kun poikani näki minun tulevan, hän huusi innostuneena: "Merirosvotuoleja! Hänen silmänsä loistivat innostuksesta ajatuksesta saada omat merirosvotuolit.

Meidän mielestämme Upcyclingdayllä oli vain etuja. Se on hyväksi lompakoillemme, se on hyväksi ilmastolle ja ennen kaikkea se on opettavainen lapsille. Lisäksi se toi kylään lämpimän ilmapiirin, jossa ihmiset kokoontuivat yhteen. Näin tavallinen päivä muuttui yllätyksiä täynnä olevaksi seikkailuksi, jossa lapset ja aikuiset olivat iloisia. Lapsille kierrätyspäivästä tuli todellinen juhla. Kadut olivat täynnä "lahjoja", ja heitä kannustettiin ajattelemaan kestävää kehitystä. "Kysyimme heiltä: 'Leikittekö vielä tällä? "Voiko tämä mennä toiselle lapselle?" Sen lisäksi, että he tiedostivat ympäristön, he oppivat myös jakamisen arvon ja käytettyjen aarteiden merkityksen.

Kun kerroin vanhemmilleni tästä uudesta konseptista, he innostuivat heti. Heillä on aina ollut vaikeuksia hyväksyä ajatusta myymisestä verkkoalustojen kautta. Vieraiden ihmisten tulo ei sopinut heille. Mutta myöskään koko päivän autotallissa istuminen autotallimyyntiä varten tai matonpesupäivän viettäminen jossakin ei todellakaan sopinut heille. Toisaalta ajatus siitä, että he voisivat laittaa tavaroita myyntiin ja auttaa muita ihmisiä, vetosi heihin.

Maailmassa, jossa kulutuskeskeisyys on usein normi, Upcyclingday tarjoaa virkistävän tavan ottaa takaisin se, mitä meillä on. Siksi haluamme auttaa naapurustoja ja kuntia järjestämään oman kierrätyspäivänsä.

Weno Geerts

Made with ❤️