Az Upcycling Day TM egy barátságos nap, amikor az emberek az utcára hozzák a tárgyaikat.
Az érdeklődők ingyenesen átvehetik azokat.

Ön egy olyan ember, aki csak úgy árad az energiától és az optimizmustól? Hisz, ahogy mi is, a közösség erejében és a kis tettekben, amelyek nagy változást hozhatnak? Megdobban a szíve a gondolatra, hogy utcáját, környékét, faluját vagy városát olyan hellyé alakítsa át, ahol az ingyenes tárgyak második életet kapnak? Akkor pontosan te vagy az, akit keresünk!

Együtt gondoskodunk róla, hogy sikeres Upcyclingdayt szervezhess, és hogy a dolgok lendületesen induljanak. Marketinganyagokat és szervezési csomagot is tartogatunk számodra. És rengeteg ötletet, hogy a napot még szórakoztatóbbá tegyük. Van egy oktatási csomagunk is a gyermekek számára.

Fogjunk össze, hogy közösen tegyünk valami jót a környékért és csökkentsük a hulladék mennyiségét!

Holland nyelven, az Ön nyelvén is rendelkezésre tudjuk bocsátani.

jót tesz a környezetnek

jó a pénztárcának

tanulságos a gyermekek számára

elősegíti a társadalmi kohéziót

inspiráló és kreatív

pénzbírság a rue de l'environnement esetében

Használja a keresőnket, hogy megtalálja az összes cuccát

Az újrahasznosítás jobb, mint az újrahasznosítás!

Miben más az Upcyclingday koncepciója?

Az Upcyclingday a tárgyak megosztásáról és újrafelhasználásáról szól, anélkül, hogy eladnánk őket. Ez különbözteti meg az Upcyclingdayt egy közönséges garázsvásártól vagy szőnyegvásártól. Lehet, hogy ez apró árnyalatnak tűnik, de a valóságban ez jelenti a különbséget. Hadd mondjak egy példát a saját életemből.

Az idősek

A szüleim, a baby boomerek, egy tágas házban élnek, és szerencsére nincsenek anyagi gondjaik. De az ötlet, hogy egy egész napot azzal töltsenek, hogy dolgokat árulnak, egyáltalán nem vonzza őket. És őszintén szólva, ki hibáztatná őket? Amit szeretnek, az a másokon való segítés és a környezetvédelem. Az Upcyclingday tökéletesen illeszkedik az értékeikhez. Imádják az ötletet, hogy reggel a ház előtt hagyhatják a cuccaikat, és a nap végén beviszik, ami megmaradt.

A gyerekek

Az Upcyclingday nemcsak a környezetnek tesz jót, hanem a gyerekek számára is nagyszerű szórakozás, akik a tárgyak között böngészhetnek, rejtett kincseket fedezhetnek fel, és játékos módon tanulhatnak a fenntartható fejlődésről. Sőt, az esemény a szegénység elleni küzdelemben is segít, mivel a kevésbé tehetős emberek ingyen találhatnak olyan tárgyakat, amelyeket jó célra használhatnak fel. Mindenki jól jár.

Ez a megosztás, a segítségnyújtás, a tanulás és a bolygónk védelmének ünnepe, mindez egy szórakoztató felfedezésekkel teli napba csomagolva. És mindezt anélkül, hogy egy fillért is költenénk.

Bejegyzett védjegy: 018722448

Marketing és szervezési csomag

Rendelkezünk egy olyan marketing- és szervezési intézkedéscsomaggal, amely újra felhasználható és folyamatosan fejleszthető. A jövőben a marketingcsomag újrafelhasználható plakátokból és táblákból áll majd, a szervezeti csomag pedig egy teljes útitervet tartalmaz, az összes szükséges kommunikációval. Gondoljon a lakosokkal, iskolákkal, szerkesztőségekkel, közösségi médiaeszközökkel stb. folytatott kommunikációra.

Küldjön nekünk egy e-mailt, hogy megkapja a poszter nagy felbontású változatát.

Youtube Exemple

Gyermekeknek és tanároknak szóló képzési csomag az upcyclingról

Instagram exemple

Egy nap

Egy napsütéses napon Eibelstadtban váratlan kalandra indultunk, hogy az eBay-en talált CD-kijelzőket keressük. A barátságos eladónő egy különleges eseményre hívta fel a figyelmet a faluban: Upcyclingday. "Nézzétek meg a szomszédban is", mondta nekünk, "ott is vannak szép ingyenes dolgok!

Ezen az új koncepción felbátorodva követtük az utasításait, és hamarosan felfedeztük, hogy az egész falu az újrahasznosított tárgyak kincsesbányájává változott. Mindenhol érdekes leleteket találtunk, ahová csak néztünk. Egy leletekkel teli kombi kocsival indultunk haza.

Este visszatértem a faluba. Egy barátságos idős házaspárnak még mindig volt néhány nehéz, régi fahordója, amitől meg akartak szabadulni. Amikor a fiam meglátott jönni, lelkesen kiáltott: "Kalózszékek! A szeme csillogott az izgalomtól, hogy saját kalózszékei lesznek.

Véleményünk szerint az Upcyclingdaynek csak előnyei voltak.Jó a pénztárcánknak, jó az éghajlatnak, és mindenekelőtt tanulságos a gyerekek számára.Ráadásul meleg hangulatot hozott a faluba, ahol az emberek összejöttek.Így egy hétköznapi napból egy meglepetésekkel teli kaland lett, boldog gyerekekkel és felnőttekkel. A gyerekek számára az újrahasznosítás napja igazi bulivá vált. Az utcák tele voltak "ajándékokkal", és arra ösztönözték őket, hogy gondolkodjanak a fenntartható fejlődésről. "Megkérdeztük tőlük: "Még mindig ezzel játszotok? "Nem mehet ez egy másik gyereknek?" Nemcsak a környezetvédelemre hívtuk fel a figyelmüket, hanem megtanulták a megosztás értékét és a használt kincsek fontosságát is.

Amikor meséltem a szüleimnek erről az új koncepcióról, azonnal lelkesek voltak. Mindig is nehezen fogadták el az online platformokon keresztül történő értékesítés gondolatát. Az idegenek bejövetelével járó nyűg nem volt nekik való. De egész nap a garázsban ülni egy garázsvásár miatt, vagy elmenni valahova egy szőnyeges napra, biztosan nem volt nekik sem. Másrészt viszont tetszett nekik az ötlet, hogy a küszöbükre tehetik a dolgaikat, és segíthetnek másoknak.

Egy olyan világban, ahol a fogyasztás gyakran a norma, az Upcyclingday egy üdítő megoldást kínál a meglévő dolgok újrahasznosítására. Ezért szeretnénk segíteni a városrészeknek és az önkormányzatoknak saját újrahasznosítási napjuk megszervezésében.

Weno Geerts

Made with ❤️