Upcycling Day TM este o zi prietenoasă în care oamenii își aduc obiectele în stradă.
Oricine este interesat le poate ridica gratuit.

Sunteți o persoană care debordează de energie și optimism? Credeți, ca și noi, în puterea comunității și în acțiunile mici care pot face o mare diferență? Îți bate inima mai repede la gândul de a transforma strada, cartierul, satul sau orașul tău într-un loc în care obiectele gratuite primesc o a doua viață? Atunci ești exact persoana pe care o căutăm!

Împreună ne vom asigura că puteți organiza o zi a reciclării de succes și că veți începe totul cu dreptul. Avem materiale de marketing și un kit de organizare pentru tine. Și o mulțime de idei pentru a face ziua și mai distractivă. Avem, de asemenea, un pachet educațional pentru copii.

Haideți să ne unim forțele pentru a face ceva bun pentru cartier și pentru a reduce deșeurile!

În olandeză, vă putem oferi în limba dvs.

bun pentru mediu

bun pentru portofel

instructiv pentru copii

promovează coeziunea socială

inspirat și creativ

amendă pentru rue de l'environnement

Folosiți localizatorul nostru pentru a găsi toate lucrurile dvs.

Upcycling este mai bun decât reciclarea!

În ce fel este diferit conceptul Upcyclingday?

Upcyclingday se referă la partajarea și reutilizarea obiectelor, fără a le vinde. Acest lucru face ca Upcyclingday să fie foarte diferită de o vânzare obișnuită de garaj sau de un târg de covoare. Poate părea o nuanță mică, dar în realitate face toată diferența. Permiteți-mi să vă dau un exemplu din propria mea viață.

Persoanele în vârstă

Părinții mei, care sunt din generația baby-boomers până la capăt, locuiesc într-o casă spațioasă și, din fericire, nu au probleme financiare. Dar ideea de a petrece o zi întreagă vânzând lucruri nu îi atrage deloc. Și, sincer, cine îi poate învinovăți? Ceea ce le place este să-i ajute pe ceilalți și să aibă grijă de mediul înconjurător. Upcyclingday se potrivește perfect cu valorile lor. Le place ideea de a-și putea lăsa lucrurile în fața casei dimineața și de a lua ce a rămas înăuntru la sfârșitul zilei.

Copiii

Nu numai că Upcyclingday este benefic pentru mediu, dar este și foarte distractiv pentru copii, care pot răsfoi obiectele, pot descoperi comori ascunse și pot învăța despre dezvoltarea durabilă într-un mod jucăuș. Mai mult, evenimentul contribuie și la combaterea sărăciei, deoarece persoanele mai puțin înstărite pot găsi obiecte gratuite pe care le pot folosi. Este o situație avantajoasă pentru ambele părți.

Este o sărbătoare a împărtășirii, a ajutorului, a învățării și a protejării planetei noastre, totul într-o zi de descoperiri distractive. Și totul fără să cheltuiți niciun ban.

Marcă înregistrată: 018722448

Pachet de marketing și organizare

Avem un pachet de măsuri de marketing și organizatorice care pot fi reutilizate și îmbunătățite în mod continuu. În viitor, pachetul de marketing va consta din afișe și panouri reutilizabile, iar pachetul organizațional va include o foaie de parcurs completă, cu toate comunicările necesare. Gândiți-vă la comunicarea cu rezidenții, cu școlile, la editoriale, la instrumente de social media etc.

Trimiteți-ne un e-mail pentru a obține rezoluția înaltă a acestui poster

Exemplu Youtube

Kit de formare pentru copii și profesori în domeniul reciclării

Exemplu Instagram

O zi

Într-o zi însorită în Eibelstadt, am pornit într-o aventură neașteptată în căutarea unor display-uri de CD-uri pe care le-am găsit pe eBay. Vânzătoarea prietenoasă ne-a indicat un eveniment special în sat: Upcyclingday. "Uitați-vă și alături", ne-a spus ea, "sunt niște lucruri minunate și gratuite!".

Încurajați de acest nou concept, i-am urmat instrucțiunile și am descoperit în curând că întregul sat fusese transformat într-o comoară de obiecte refolosite. Peste tot unde ne uitam găseam descoperiri interesante. Am plecat spre casă cu un vagon de stație plin de descoperiri.

Seara, m-am întors în sat. Un cuplu de bătrâni prietenoși avea încă niște butoaie vechi și grele de lemn de care doreau să scape. Când fiul meu m-a văzut venind, a strigat entuziasmat: "Scaunele piraților! Ochii lui străluceau de emoție la ideea de a avea propriile scaune de pirat.

Din punctul nostru de vedere, Upcyclingday a avut numai avantaje. Este bun pentru portofelele noastre, este bun pentru climă și, mai presus de toate, este educativ pentru copii. În plus, a adus o atmosferă caldă în sat, unde oamenii s-au reunit. Astfel, o zi obișnuită s-a transformat într-o aventură plină de surprize, cu copii și adulți fericiți. Pentru copii, Ziua Reciclării s-a transformat într-o adevărată petrecere. Străzile au fost pline de "cadouri" și au fost încurajați să se gândească la dezvoltarea durabilă. "I-am întrebat: "Vă mai jucați cu asta? "Poate merge asta la un alt copil?" Nu numai că au fost sensibilizați cu privire la mediul înconjurător, dar au învățat și valoarea schimbului și importanța comorilor de mâna a doua.

Când le-am spus părinților mei despre acest nou concept, au fost imediat entuziasmați. Întotdeauna au avut probleme în a accepta ideea de a vinde prin intermediul platformelor online. Deranjul venirii străinilor nu era pentru ei. Dar nici să stai toată ziua în garaj pentru o vânzare de garaj sau să mergi undeva la o zi de covoare nu era cu siguranță pentru ei. Pe de altă parte, ideea de a pune lucrurile la ușă și de a ajuta alți oameni îi atrăgea.

Într-o lume în care consumerismul este adesea norma, Upcyclingday oferă o perspectivă revigorantă asupra recuperării lucrurilor pe care le avem. De aceea, dorim să ajutăm cartierele și municipalitățile să își organizeze propria zi de reciclare.

Weno Geerts

Made with ❤️